Învățăm, jucându-ne! Transformă timpul copilului tău petrecut în fața ecranului într-o activitate educativă și interactivă! Îți prezentăm noua platformă educațională zenergize.ro creată de noi, unde copilul tău poate viziona cursuri animate, poate completa fișe de lucru interactive și pot acumula puncte și insigne.

Simplu. Curat. Intuitiv.
Platforma are o rețetă specială construită din pasiune și dedicare pentru dezvoltarea copiilor: Urmărește – Aplică – Progresează. Este procesul prin care copii învață să aibă încredere în sine, să se cunoască și să acționeze cu compasiune.

Noi am conceput această platformă cu un design cât mai vesel și colorat pentru a-i atrage pe cei mici. Un aspect foarte interesant și de ajutor este posibilitatea părinților de a urmări activitatea online și progresul. Totul a fost conceput ușor pentru părinți și educativ pentru copii.

O educație de calitate pune bazele succesului copilului tău în viață. De aceea, platforma construită de noi are ca scop să dezvolte abilități omise de sistemul educațional general și să ofere o educație corespunzătoare secolului 21.

Vrei și tu o astfel de platformă pentru afacerea ta? Contactează-ne și noi îți construim prezența online!

Client:
SC ZENERGIZE SRL
Website:
zenergize.ro
Categorie:
Platforma web SAAS
Data:
23-08-2019
Share Project:

“Sunt foarte multumita de colaborarea cu Webaround! Victor si echipa fac o treaba foarte buna! In cazul proiectului meu (www.zenergize.ro) s-au adaptat tuturor cerintelor pe care le-am avut, indiferent cat de indraznete 🙂 Am apreciat foarte mult ca pentru ei orice este posibil, orice mi-am dorit baietii au gasit o cale de a implementa…
– Diana Neamtu – CEO @ ZENERGIZE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *