Cele mai frecvente intrebari

1. Ce este un site web de prezentare si de ce as avea nevoie de unul?

Un site de prezentare este un ansamblu de informatii (pagini, video, imagini, text, oferte etc.) despre tine sau afacerea ta. Un site de prezentare creeaza prima impresie pentru afacerea ta si totodata, este cel mai bun canal de comunicare cu potentialii tai clienti. Daca nu ai un website, practic nu existi. In momentul actual este greu sa iti mai desfasori activitatea fara o prezenta online personalizata.

2. Ce este un magazin online si de ce as avea nevoie de unul?

Un magazin online este o platforma unde iti poti afisa produsele si serviciile cu scopul de a le prezenta si vinde. In prezent, magazinul online este vital pentru orice afacere, acum intrebarea este: “Cum sa il fac cat mai potrivit pentru afacerea mea?”. Noi avem raspunsul!

Alte intrebari?

    3. Ce este o platforma web - SAAS?

    O platforma web, zis si SAAS (Software As A Service), este un software web care ofera unul sau mai multe servicii utilizatorilor. Acestea sunt platforme la comanda facute specific pe cerinta clientului fara a exista limitari. Un SAAS poate face orice, de la platforme educationale, pana la platforme de management, de facturare si multe altele.
    Principiul nostru este: Orice isi doreste clientul se poate realiza intr-un SAAS.

    4. Va fi site-ul meu securizat?

    Da, site-urile facute de noi vin cu module de securitate si totul la zi. Chiar si asa, un site sau platforma trebuie mentinut, pe masura ce tehnologia avanseaza. Posibilitatile de atacuri hack se inmultesc, de accea recomandam serviciul nostru de mentenanta unde garantam update-uri la zi, backup-uri si securitate, cu interventie imediata orice s-ar intampla.

    5. Va fi site-ul meu responsive?

    Bineinteles! Nici nu se pune problema ca in acest moment sa existe vreo problema de asezare pe diferite dimensiuni de ecran, site-ul se va vedea perfect, indiferent de rezolutie.

    6. Ce este un domeniu web?

    Domeniul reprezinta numele site-ului, mai exact adresa la care site-ul poate fi accesat. Acesta face legatura dintre vizitator si fisierele site-ului. De exemplu, domeniul nostru este webaround.ro, iar adresa la care poate fi gasit site-ul este: https://webaround.ro/

    7. Ce este gazduirea web (web hosting)?

    Site-ul este compus din fisiere cu linii de cod care fac toata functionalitatea. Acestea trebuie tinute pe un server, adica “gazduite”, pentru a putea fi accesate de vizitatori. Tipurile de domeniu pot sa difere in functie de specificatiile serverului, deoarece depinzand de tipul de site, complexitate, trafic etc., site-ul sau platforma au nevoie de resurse diferite.

    8. Pot solicita modificari ulterioare la site?

    Da, colaborarea noastra nu se termina odata cu incheierea proiectului. Putem face si modificari si dezvoltari ulterioare. Noi iti sugeram serviciul de mentenanta pentru modificarile pe care le doresti.

    9. Se poate modifica/dezvolta site-ul daca acesta a fost creat de alta companie?

    Da, putem modifica si dezvolta orice site sau platfoma indiferent cine a creat-o. Singura cerinta este sa se incadreze intr-una din tehnologiile in care lucram, iar pentru aceasta cel mai bine este sa ne contactati.

    10. Pot comanda chiar daca sunt din alt oras sau tara?

    Da, activitatea noastra este online, deci nu este nevoie de interactiune in persoana.

    11. Ce costuri sunt pentru intretinerea unui site sau platforma web?

    Costurile difera in functie de cerintele site-ului, uite cateva lucruri de care trebuie sa tii cont:

    • domeniu, se plateste odata pe an
    • hostingul, in functie de preferinte se plateste anual sau lunar
    • mentenanta, site-ul trebuie actualizat la zi pentru a scadea riscurile unei virusari sau al unui atac. Noi asiguram si mentenanta, garantam interventii imediate in orice caz
    • alte modificare pe care mai doresti sa le faci

    Cam asta e tot ce ai nevoie, obligatorii sunt doar domeniul si hostingul. Dar atentie, nu lasa foarte mult timp site-ul tau nesupravegheat!

    12. Cat dureaza un proiect?

    Durata proiectul poate varia in functie de cerinte. In general, pentru site-uri de prezentare durata este intre 2 saptamani si o luna, pentru magazinele online intre 3 saptamani si 3 luni, iar pentru platforme personalizate intre o luna si 6 luni. Acestea pot sa difere in oferta finala, cand stim tot ce este de facut. Insa, daca proiectul are un termen limita pentru tine, ne poti comunica acest lucru si ne vom incadra.

    13. Unde pot vedea o lista de preturi?

    Cea mai rapida cale de a afla pretul pentru proiectul dorit este sa completezi formularul cerere oferta, deoarece fiecare proiect e unic si are nevoie de un anumit timp dedicat. Nu-ti face griji! Suntem flexibili si putem adapta proiectul in functie de bugetul tau.

    14. Ce se intampla daca nu sunt multumit de prima versiune a site-ului?

    Ne comunici acest lucru, iar noi remodelam site-ul pe baza feedback-ului tau. Nu te ingrijora, vom aloca mai mult timp in plus proiectului daca este nevoie astfel incat sa fii 100% multumit de rezultat!

    15. Care este procesul pentru crearea unui site de prezentare?

    Primul pas este sa ne trimiti toate detaliile despre proiectul dorit, noi analizam informatiile primite si revenim cu o estimare de timp, pret si un plan de lucru. Discutam pe baza acestuia, iar cand am stabilit totul semnam contractul, se achita avansul, venim cu propuneri de desing, apoi incepem treaba pentru design-ul ales. Cand e gata, iti prezentam prima varianta (60% – 80% din proiect), de aici il putem adjusata dupa feedback-ul tau daca este cazul si continuam. Cand este totul pus la punct punem site-ul pe modul live. Colaborarea noastra nu se opreste aici, putem continua cu mentenanta site-ului pentru un succes pe termen lung!

    16. Care este procesul pentru crearea unui magazin online?

    Primul pas este sa ne trimiti toate detaliile despre proiectul dorit, noi analizam informatiile primite si revenim cu o estimare de timp, pret si un plan de lucru. Discutam pe baza acestuia, iar cand am stabilit totul semnam contractul, se achita avansul, venim cu propuneri de desing, apoi incepem treaba pentru design-ul ales. Cand e gata, iti prezentam prima varianta (60% – 80% din proiect), de aici il putem adjusata dupa feedback-ul tau daca este cazul si continuam. Cand este totul pus la punct punem site-ul pe modul live. Colaborarea noastra nu se opreste aici, putem continua cu mentenanta site-ului pentru un succes pe termen lung!

    17. Care este procesul pentru crearea unei platforme web SAAS?

    Primul pas este sa ne trimiti toate detaliile despre proiectul dorit, noi analizam informatiile primite si revenim cu o estimare de timp, pret si un plan de lucru. Discutam pe baza acestuia, iar cand am stabilit totul semnam contractul, se achita avansul si incepem treaba, te tinem la curent cu progresul, iti vom prezenta pe rand sectiuni din platforma pentru a primi constant feedback si a ne asigura ca de ducem in directia dorita de tine. Cand este totul pus la punct punem platforma pe modul live. Colaborarea noastra nu se opreste aici, putem continua cu mentenanta platformei pentru un succes pe termen lung!

    Inca ai nelamuriri?

    Incearca una din variantele de mai jos

    Contacteaza-ne

    Daca mai ai o intrebare, sugestie, propunere sau vrei sa ne contactezi personal, acceseaza pagina Contact pentru mai multe detalii.
    ACCESEAZA

    #HowToWeb

    Vezi noutati si informatii utile pe blogul nostru #HowToWeb. Te poti abona la newsletter pentru a ramane la curent cu noutatile.
    ACCESEAZA

    Serviciile noastre

    Viziteaza sectiunea servicii pentru a vedea informatii detaliate despre ce facem si cum te putem ajuta cu prezenta ta online.
    ACCESEAZA